HOTEL ÉS
INGATLANFEJLESZTÉS
ENERGIAPROJEKTEK
ÉS TECHNOLÓGIÁK
PRIVATE BANKING
ÉS VAGYONKEZELÉS
ALTERNATÍV BEFEKTETÉSEK
ÉS FINANSZÍROZÁSOK
Image of Property PROJEKTFINANSZÍROZÁS
PROJEKTFINANSZÍROZÁS
Finanszírozási és menedzsment üzletágunk a tőkebevonások (kockázati, magántőke, banki), cégeladások, összeolvadások (M&A tranzakciók) terén nyújt szakértői megoldásokat.
Image of Property TECHNOLÓGIÁK
TECHNOLÓGIÁK
Profitáljon a folyamatosan bővülő és egyre nagyobb teret nyerő megújuló energiaszektor bevételeiből. A megújuló energiák legnagyobb részesedése Svédországban, Lettországban, Finnországban és Ausztriában van.
Image of Property INGATLANKÖZVETÍTÉS
INGATLANKÖZVETÍTÉS
Ingatlan szolgáltatások a SmartImmo-nál:

Elad, keres, cserélne, megunta, kinőtte, továbblépne, kamatoztatná vagy többre van szüksége?

A SMARTIMMO VILÁGSZERTE

A SmartImmo a nemzetközi szolgáltatások terén az egyik vezető, professzionális platformot biztosító társaság.
A SmartImmo International nemzetközi hálózata révén a nemzetközi üzleti világ legjelentősebb központjaiban tudhat maga mellett professzionális partnereket. Kollégáink azon dolgoznak, hogy az összes ügyfelünket – legyenek az kezdő vállalkozások vagy komoly múlttal és bevétellel rendelkezők – hozzásegítsük üzleti céljaik eléréséhez.
Feladatunk
A SmartImmo munkatársai különleges szaktudására és piaci tapasztalatára támaszkodva az ügyfelei számára a piaci átlagot meghaladó hozamot hivatott biztosítani, kezelhető kockázatok vállalása mellett. Számunkra kiemelten fontos a személyes bizalmi kapcsolat és a hosszútávú együttműködés ügyfeleinkkel és üzleti partnereinkkel egyaránt. Minden tudásunkkal arra törekszünk, hogy működésünk során értéket teremtsünk.
Filozófiánk
Partnereink teljesen függetlenek bankoktól és termékszolgáltatóktól, semmiképpen nem maradunk alul az „eladási nyomás” miatt.

„Egyszóval szabadok vagyunk, és kizárólag az Ön érdekében cselekszünk!”
Erősségeink
Nemzetközi pénzügyi szolgáltatóként szakértelmünkre koncentrálunk az Ön befektetéseinek és ügyleteinek ügyintézésénél. A lebonyolítási folyamatot együtt formáljuk/alakítjuk a kiválasztott és tesztelt partnereinkkel. A SmartImmo állandóan és folyamatosan vizsgálja az új együttműködési modelleket a hálózat kiterjesztésének/kibővítésének érdekében.

Ingatlan kínálatunkból

EGYEDI BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG Image of Property 20-30M EUR
Bordeaux, Franciaország
Az ingatlan nagyon jó talajon, elsősorban lejtőkön fekszik. Körülbelül 30 hektár saját tulajdon és egyéb bérelt hektárok.
Bővebben
ELADÓ TULAJDONJOG Image of Property 10M+ EUR
Bordeaux, Franciaország
A telek kb. 50 ha, mintegy 43 ha szőlővel (34 ha ültetett és 9 ha telepítési jogokkal) elsősorban az AOC Red & White Graves.
Bővebben
2 CHATEAUX IN BORDEAUX Image of Property 28M EUR
Bordeaux, Franciaország
Egyedülálló történelmi gazdagság és nagyszerű borok, melyeket gyakran a kritikusok és a Parker Guide is díjaz.
Bővebben
--> --> --> --> --> -->

Statisztikáink

1000+
Ajánlat
20+
év tapasztalat
100%
Magántulajdon
100%
Független
250+
Ügyfél

Partnereink